Over Bakerfield

Mijn naam is Michel Henquet, in het dagelijks leven ben ik muzikant en muziekdocent. Mijn liefde voor muziek begon in een familiebandje samen met mijn neven en heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat ik ben afgestudeerd in Basgitaar op de jazzafdeling van het Conservatorium in Maastricht. Mijn eigen eerste vintage instrument was een Fender Jazzbas uit ’77. Hier begon mijn passie voor vintage gitaren en resulteert nu in de start van Bakerfield.

Vintage gitaren zijn voor mij veel meer dan alleen een gitaar. Deze instrumenten hebben een verhaal, een historie en karakter. Dat zie je en dat hoor je.

Meer informatie

Betalen

Bij Bakerfield kunt u zowel cash als met bankoverschrijving betalen. Pinnen is op dit moment nog niet mogelijk.

Verzenden

Wij kunnen uw nieuwe gitaar of versterker verzenden naar binnen-, en buitenland. Het pakket wordt zorgvuldig ingepakt, verzekerd verzonden en u ontvangt een track and trace code om uw pakket online te volgen. De kosten van de verzending zijn voor de koper.

Reparaties/afstellen:

Al onze gitaren worden zorgvuldig geïnspecteerd en afgesteld. Grote reparaties besteden we uit aan bevriende luthiers.
U kunt bij ons niet terecht voor het afstellen of repareren van uw eigen gitaar.

Vintage

Vintage is nogal een breed begrip wat oorspronkelijk uit de wijn-wereld komt. Voor Bakerfield zijn gitaren van 35 jaar en ouder pas interessant.

Locatie

Bakerfield is een thuisonderneming. Na het maken van een afspraak ontvangt u het adres in Heerlen. Alle gitaren staan op een beveiligde locatie opgeslagen. Zodra u een afspraak heeft gemaakt om een gitaar uit te proberen, zorgen wij dat de gewenste gitaar/gitaren aanwezig zijn.

Wil jij je oude (bas)gitaar verkopen voor een eerlijke prijs?